header over ons ortho innovatief

“Teun Teckel vertelt: Rondsnuffelen bij Sitcare”

04-09-2019

OrthoInnovatief TeckelTeun Blog

Van mijn plekje bij Ortho Innovatief was het een trap naar beneden voor de Sitcare ruimte. Het is een speciaal ingerichte ruimte voor zitbelastingonderzoek en zitsimulatie. Regelmatig komen nieuwe klanten binnen voor een kennismaking, waar mijn vriendjes en bewegingstechnologen op onderzoek uitgaan. Ik blijf altijd braaf zitten waar ik zit om niemand te storen. Het is belangrijk om met persoonlijke aandacht en onderzoek tot de kern van het zitprobleem te komen.

“De combinatie van onderzoek, kennis van aandoeningen, ervaring, techniek, unieke zitbelastingmetingen en zitsimulatie, zorgt voor een eenduidige oplossing voor het zitprobleem.”

Bijzonder bezoek

Kinderen en (jong)volwassenen bezoeken Ortho Innovatief omdat ze op zoek zijn naar een zit- of mobiliteitsoplossing. Deze nieuwe klanten brengen vaak familie, begeleiders en therapeuten met zich mee. Het is dan een gezellige drukke boel beneden. De bewegingstechnologen nemen de tijd voor een uitgebreid onderzoek en soms neem ik tussendoor de mensen mee naar The Factory.

Ik wil ook teckel Teun!

OrthoInnovatief TeckelTeun Blog

Denken in oplossingen

Mijn verzorgers bij Ortho Innovatief hebben mij verteld dat ik niet te vaak alleen de trap op en af mag. Klanten kunnen vaak geen trappen lopen of hebben daar veel begeleiding bij nodig. Gelukkig hebben we ook een lift zodat onze klanten ook boven een kijkje kunnen nemen bij de stoffeerderij. Uiteraard ga ik dan met je mee om de weg te wijzen. Net zoals mijn verzorgers mij hebben geholpen, helpen ze bij Ortho Innovatief ook iedereen die op bezoek komt. Het zitbelastingonderzoek is daarbij erg belangrijk.

Onderzoekend karakter

Tijdens het zitbelastingonderzoek zie ik hoe mensen geholpen worden. De bewegingstechnologen hebben een serieuze blik in hun ogen en praten veel met de mensen. Af en toe zie ik iemand lachen en dan kijk ik altijd even op: ze hebben ook plezier tijdens het zitbelastingonderzoek! Als er een pauze is kan ik niet wachten om de fabriek te laten zien, of  om buiten samen een frisse neus te halen.

Teckel Teun is de kleurrijke mascotte van Ortho Innovatief, ontstaan vanuit een idee van medewerker Lianne. Het begon als een extraatje voor onze klanten, maar inmiddels is Teckel Teun niet meer weg te denken uit het productieproces en maken we honderden knuffelteckels. Teun wordt gecreëerd van restafval, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hij staat symbool voor verandering, omdenken, daadkracht en eigenwijsheid. Teun vertelt regelmatig over de gebeurtenissen bij Ortho Innovatief. 

Ik wil ook teckel Teun!

Dit artikel delen:

Meer weten over onze producten?

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten