header over ons ortho innovatief

“Teun Teckel vertelt: Op ontdekkingstocht in The Factory”

30-10-2019

OrthoInnovatief TeckelTeun Blog

De teckels hebben bij Ortho Innovatief een eigen speelruimte en  hebben veel bewegingsvrijheid in het pand. Alleen in de avond gaan we terug naar onze ruimte om te slapen. The Factory is een echte fabriek waar van alles gebeurt. De zitoplossingen worden van A tot Z ontworpen en gefabriceerd op deze locatie. Ondertussen heb ik met iedereen kennisgemaakt en weet ik precies wat ze doen!

“Bij Ortho Innovatief vindt het gehele maakproces plaats onder één dak: van robot tot stoffeerderij, van lasafdeling tot houtbewerking en natuurlijk de teckel ruimte.”

Kennismaken met de robot

In het begin vond ik het nog een beetje eng om alleen op avontuur te gaan. buiten de speelruimte. Toen ik de eerste keer de robot zag, zat mijn staart tussen mijn benen en trilde ik als een rietje. Mijn verzorgers vertelden dat deze robot juist een ware held is. Hij freest met precisie alle stukken op maat voor de zitoplossingen. Daarna was ik beste vriendjes met de robot en kon ik uren kijken naar de kleine bewegingen vanachter het glas. Daarna help ik mee met het opruimen van het restafval.

Ik wil ook teckel Teun!

OrthoInnovatief TeckelTeun Blog

Bekende stoffen

Er is een hele afdeling speciaal voor het stofferen van de zitoplossingen. Hier zie ik allemaal bekende kleuren en materialen voorbijkomen. Aandachtig worden de losse stukken aan elkaar genaaid. Af en toe loop ik langs de benen van mijn verzorgers, zodat ze kort pauze kunnen nemen en mij een aaitje geven. Er is een kantine waar ik om water vraag en iedereen geniet van een broodje en koffie.

Teckel ruimte

In de speelruimte spelen mijn broertjes en zusjes met elkaar. Heel regelmatig worden de teckels geplaatst bij hun nieuwe baasjes. Dan nemen we afscheid van elkaar en vragen we het baasje om af en toe een foto of berichtje te sturen. Zo houden we elkaar op de hoogte van de avonturen buiten Ortho Innovatief. We hebben al veel baasjes blij gemaakt met een trouwe, knuffelige viervoeter.

Teckel Teun is de kleurrijke mascotte van Ortho Innovatief, ontstaan vanuit een idee van medewerker Lianne. Het begon als een extraatje voor onze klanten, maar inmiddels is Teckel Teun niet meer weg te denken uit het productieproces en maken we honderden knuffelteckels. Teun wordt gecreëerd van restafval, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hij staat symbool voor verandering, omdenken, daadkracht en eigenwijsheid. Teun vertelt regelmatig over de gebeurtenissen bij Ortho Innovatief. 

Ik wil ook teckel Teun!

Dit artikel delen:

Meer weten over onze producten?

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten