header over ons ortho innovatief

“Teun Teckel vertelt: Mijn verzorgers bij team Ortho Innovatief”

25-12-2019

OrthoInnovatief TeckelTeun Blog

Mijn tijd bij Ortho Innovatief zal ik nooit vergeten. Ik had zoveel leuke mensen om mij heen die voor mij en mijn broertjes en zusjes zorgden. Overal waar we kwamen, kregen we aandacht en soms zelfs meer dan één koekje per dag. Bij de productieruimte lag ik stiekem op de stelling tussen de losse onderdelen van de zitoplossingen en in de wachtkamer zat ik braaf te wachten met de nieuwe baasjes tot ze naar binnen werden geroepen. Geen dag was hetzelfde.

“Teckel Teun en al zijn broertjes en zusjes komen uit een warm nest. Aandacht genoeg en altijd wel iemand om mee te spelen tijdens de pauzes. Ze wachten allemaal op een baasje zoals jij.”

Meer avonturen beleven

Net als bij Ortho Innovatief, kan ik bij mijn nieuwe baasje avonturen beleven. En dan is er altijd iemand bij me. Ik zoek je op voor een knuffel, aaitje of ga mooi zitten voor een lekker koekje. Van mijn verzorgers heb ik geleerd om te luisteren, maar af en toe doe ik lekker gek en dan zorg ik voor een glimlach op ieders gezicht. We wachten allemaal op een nieuw baasje en kijken uit naar jou!

Favoriete plek

Van andere teckels weet ik dat ze veel op avontuur mogen. Thuis, buiten, tijdens het boodschappen doen of op bezoek bij familie. Er is dan veel aandacht voor mij, maar ik zorg er ook voor dat mijn baasje voldoende aandacht krijgt. Het liefst lig ik lekker warm op schoot, of ga ik voor de deur liggen om mijn baasje te beschermen. Mijn avonturen wissel ik graag af met voldoende ontspanning.

Tijd voor nieuwe baasjes

Waar kunnen wij jou blij mee maken? Als mijn verzorgers dit roepen, blaf ik ze enthousiast toe. Ik wil mijn baasje ook blij maken. Gewoon door er te zijn, voor mijn baas te zorgen en samen avonturen te beleven. Mijn broertjes en zusjes zoeken nog een nieuw baasje. Ben jij de volgende die een knuffelteckel in bezit heeft? En kom je dan ook terug voor een FUN-middag? Tot dan!

Teckel Teun is de kleurrijke mascotte van Ortho Innovatief, ontstaan vanuit een idee van medewerker Lianne. Het begon als een extraatje voor onze klanten, maar inmiddels is Teckel Teun niet meer weg te denken uit het productieproces en maken we honderden knuffelteckels. Teun wordt gecreëerd van restafval, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hij staat symbool voor verandering, omdenken, daadkracht en eigenwijsheid. Teun vertelt regelmatig over de gebeurtenissen bij Ortho Innovatief. 

Ik wil ook teckel Teun!

Dit artikel delen:

Meer weten over onze producten?

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten