header over ons ortho innovatief

“Teun Teckel vertelt: Meedoen met de FUN-middagen”

10-07-2019

OrthoInnovatief TeckelTeun Blog

De eerste keer dat ik van de FUN-middag hoorde was bij Ortho Innovatief, waar ook mijn verzorgers werken. Zij kregen om de beurt de mogelijkheid om op een uitgekozen middag samen met een gebruiker, verzorger(s) of ouder(s) iets geks te maken. Vaak mocht ik meekijken tijdens het maakproces. De ideeën waren altijd heel gek, maar toch werden deze in een handomdraai gerealiseerd. Elke keer weer werd ik verrast door de mogelijkheden en de blije gezichtjes.

“Ortho Innovatief is bedenker en organisator van de FUN-middagen. Regelmatig komen medewerkers en gebruikers van de zitoplossingen bij elkaar voor een nieuwe uitvinding.”

Uitvindingen voor baasjes

Wanneer nieuwe baasjes langskomen voor een FUN-middag, voel ik kriebels in mijn buik. Alles is mogelijk! We gaan samen de gekste ideeën bedenken en ik blaf aanmoedigend in het rond. Zo kwam Hessel een keer langs in Nieuwerkerk aan den IJssel voor wel een heel speciale aanvraag: een waterpistool voor op zijn rolstoel. En of het gelukt is! We hebben de spetterende foto’s als bewijs.

OrthoInnovatief TeckelTeun Blog

Dolle middag

De FUN-middagen waren misschien wel de leukste dagen bij Ortho Innovatief. Als iemand even niet oplette, zat ik met mijn neus bovenop de uitvindingen. De medewerkers kunnen elke vraag omzetten naar een werkbare oplossing. Mijn lange oren klapperden van de vele mogelijkheden en slimme ideeën. Na zo’n dolle middag viel ik vaak met een glimlach op mijn snoet in een diepe slaap.

Geen idee is te gek

Nieuwe baasjes zijn altijd heel blij met de zitoplossingen van Ortho Innovatief. Als ze een staart zouden hebben, waren ze de hele dag aan het kwispelen. En wanneer ze dan een keertje terugkomen voor een FUN-middag, herken ik ze gelijk. Ze komen met de leukste, gekste en uitdagende ideeën voor de medewerkers. Iedereen steekt elkaar aan en heeft veel energie en pret.

Teckel Teun is de kleurrijke mascotte van Ortho Innovatief, ontstaan vanuit een idee van medewerker Lianne. Het begon als een extraatje voor onze klanten, maar inmiddels is Teckel Teun niet meer weg te denken uit het productieproces en maken we honderden knuffelteckels. Teun wordt gecreëerd van restafval, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hij staat symbool voor verandering, omdenken, daadkracht en eigenwijsheid. Teun vertelt regelmatig over de gebeurtenissen bij Ortho Innovatief. 

Ik wil ook teckel Teun!

Dit artikel delen:

Meer weten over onze producten?

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten