header over ons ortho innovatief

“Teun Teckel vertelt: Lange wachttijden? Niet hier!”

15-05-2019

OrthoInnovatief TeckelTeun Blog

Vandaag is de dag. Mijn verzorgers hebben me verteld dat ik ben uitgekozen om een nieuw baasje te ontmoeten. Ik heb goed opgelet of de zitoplossing voor mijn baasje precies zo is geworden als besproken. Wat grappig dat de kleuren op mij afgestemd zijn, zo weet mijn nieuwe baas meteen dat ik erbij hoor. Ik ben klaar voor het avontuur buiten de Seating Factory!

“Teckel Teun en zijn broertjes en zusjes worden geplaatst bij klanten van Ortho Innovatief. Ze staan te springen om iemand blij te maken, want dat hebben ze geleerd van hun verzorgers.”

Het avontuur roept

Mijn baasje en ik gaan regelmatig buitenspelen. De mobiliteitsoplossing van Ortho Innovatief is sterk genoeg voor ons allebei. We maken wandelingen in het bos, waar we op zoek gaan naar vogels en konijnen. Ik bescherm mijn baasje en zorg dat de weg veilig is om er overheen te rijden. Als bedankje krijg ik aaitjes en knuffels. Thuis op de bank mag ik op schoot en kijken we samen televisie.

teckel

Multi inzetbaar

Soms mag ik alleen bij de deur wachten, zodat niemand zomaar binnenkomt. Mijn baasje is dan trots op mij dat ik de deur zo netjes tegenhoud. Maar veel liever ben ik dicht in de buurt van mijn baas. Op de bank, aan de eettafel, samen onderweg en op bezoek bij familie en vrienden. We begrijpen elkaar en vertellen elkaar verhaaltjes. Ik vertel graag over mijn avonturen bij Ortho Innovatief.

Afstemmen op de baas

Zondagochtend mag ik lekker lang in bed blijven. Ik hoef dat niet te haasten en blijf net zo lang liggen als mijn baasje. Als het mooi weer is maken we samen een ritje met de rolstoelfiets. Ik voel me dan heel speciaal en vind het ook een beetje eng. Mijn baasje is enorm blij dat fietsen nu weer kan en heeft zelf een plekje voor mij gemaakt voorop de fiets. Samen durven we alles!

Teckel Teun is de kleurrijke mascotte van Ortho Innovatief, ontstaan vanuit een idee van medewerker Lianne. Het begon als een extraatje voor onze klanten, maar inmiddels is Teckel Teun niet meer weg te denken uit het productieproces en maken we honderden knuffelteckels. Teun wordt gecreëerd van restafval, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hij staat symbool voor verandering, omdenken, daadkracht en eigenwijsheid. Teun vertelt regelmatig over de gebeurtenissen bij Ortho Innovatief. 

Ik wil ook teckel Teun!

Dit artikel delen:

Meer weten over onze producten?

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten