Hoe kunnen we je blij maken?

orthoinnovatief_thema3_contact.jpg

Laat ons weten hoe je jou blij kunnen maken! We nemen snel contact met je op.

NEEM CONTACT OP

  • Echt bruikbare oplossingen
  • #RegelHet
  • Groen ondernemen

MENSEN DIE WE BLIJ HEBBEN GEMAAKT

icon2-onzeleuksteoplossingen-home-OrthoInnovatief.png

Afgelopen donderdag heeft onze dochter Bodil Kalkman haar heerlijk zittend hippe rolstoel mogen ontvangen. Jullie hebben ervoor gekozen, ondanks het financiële plaatje nog niet rond is, toch de rolstoel af te werken en leveren. Wij zijn jullie hier dankbaar voor, voor ons is dit een bedrijf waar de mensen met ziel en zaligheid hun werk doen. Mooi om dit te ervaren. Bodil kreeg er zelfs Teun de tekkel bij, een knuffel die gemaakt is van de restanten van de rolstoelen, gemaakt door mensen met een beperking

icon1-onzeleuksteoplossingen-home-OrthoInnovatief.png

Supersnelle service, vakkundig, toegankelijk, lieve mensen met een groot hart voor hun klanten. Wij willen niemand anders!

icon4-onzeleuksteoplossingen-home-OrthoInnovatief.png

Een bedrijf met het motto: "waar kan ik je blij mee maken", is zeker van toepassing. Super goed geholpen met het verhelpen van drukplekken, het veranderen naar een actieve zithouding, zodat ik meer energie krijg en mijn armen functioneler zijn geworden. Het team van Ortho Innovatief wil ik nogmaal super bedanken voor de snelle service en de klantgerichte ervaring die super fijn is! Commercie mag er zijn, maar dit bedrijf is er echt voor jou! Jouw wensen en behoeften aan betere ondersteuning en kwaliteit in het dagelijks leven. #HELEMAAL TOP!

Scroll naar boven