De avonturen van teckel Teun bij Ortho Innovatief

Ik wil ook teckel Teun!
  • HUISHOND VAN ORTHO INNOVATIEF
  • MAATJE VAN KLANTEN
  • WIE WORDT MIJN NIEUWE BAASJE?
  • teckel-4.jpg

Hoi, ik ben teckel Teun

Teckel Teun is de kleurrijke mascotte van Ortho Innovatief, ontstaan vanuit een idee van medewerker Lianne. Het begon als een extraatje voor onze klanten, maar inmiddels is Teckel Teun niet meer weg te denken uit het productieproces en maken we honderden knuffelteckels. Teun wordt gecreëerd van restafval, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hij staat symbool voor verandering, omdenken, daadkracht en eigenwijsheid. Teun vertelt regelmatig over de gebeurtenissen bij Ortho Innovatief.

De avonturen van teckel Teun bij Ortho Innovatief

Ortho Innovatief maakt van hoogwaardig restafval knuffelteckels om aan de klanten te geven die een zitoplossing krijgen. De teckels worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, en zien er elke keer anders uit. Het ligt er maar net aan hoeveel materiaal er over is. De klanten die de teckels krijgen zijn er enorm blij mee. Teckel Teun is de nieuwe mascotte van Ortho Innovatief.

“Teun Teckel vertelt: Hier kom ik vandaan”

In de werkplaats van Ortho Innovatief in Nieuwerkerk aan den IJssel is een speciale teckel ruimte ingericht. Ja, je leest het goed. Hier komen trouwe, knuffelige teckels tot leven van hoogwaardig restafval. Hun eerste baasjes zijn de creatieve medewerkers van Ortho Innovatief, daarna kom ik bij één van hun klanten terecht.

“Teun Teckel vertelt: Lange wachttijden? Niet hier!”

Vaak hoor ik dat een zitoplossing enorm lang duurt. Dat vind ik vervelend, want juist de mensen die heel afhankelijk zijn van hun zitvoorziening wachten het langst. Ik verbaas me hier enorm over want zo hebben wij dat toch niet afgesproken in Nederland! Het kan bij Ortho Innovatief zelfs in twee dagen als we een beetje samenwerken. En daar ben ik heel vasthoudend in.

Ontvang jouw eigen teckel Teun!

"Huishond Teun is een extra steun in de dagelijkse bezigheden en klimt graag in je nek voor een goed uitzicht."

Arie van Tienhoven

"Onze teckels staan te springen om iemand blij te maken, want dat hebben ze geleerd van hun verzorgers."

Arie van Tienhoven

"Mijn baasje is enorm blij dat fietsen nu weer kan en heeft zelf een plekje voor mij gemaakt voorop de fiets. Samen durven we alles!"

Teckel Teun

MENSEN DIE WE BLIJ HEBBEN GEMAAKT

icon1-onzeleuksteoplossingen-home-OrthoInnovatief.png

Anja Elbers-Brinkhof

Supersnelle service, vakkundig, toegankelijk, lieve mensen met een groot hart voor hun klanten. Wij willen niemand anders!

icon2-onzeleuksteoplossingen-home-OrthoInnovatief.png

Dirk van IJzendoorn

Een bedrijf met het motto: "waar kan ik je blij mee maken", is zeker van toepassing. Super goed geholpen met het verhelpen van drukplekken, het veranderen naar een actieve zithouding, zodat ik meer energie krijg en mijn armen functioneler zijn geworden....

icon3-onzeleuksteoplossingen-home-OrthoInnovatief.png

Suzanne Meijer

Arie en zijn team doen dingen bij Ortho Innovatief vanuit hun hart! En dat levert mooie projecten op.

“Teun Teckel vertelt: Meedoen met de FUN-middagen”

De FUN-middag is een verzinsel van Ortho Innovatief. Samen met een klant iets leuks uitvinden en maken, zoals bijvoorbeeld een waterpistool op je rolstoel. Ik vind zulke dingen erg leuk, want ik hou er wel van als dingen anders gaan dan anders. Heb je een leuk idee? Bezoek onze website en laat jouw idee achter. Ik zorg er dan voor dat we contact met je opnemen.

“Teun Teckel vertelt: Rondsnuffelen bij Sitcare”

Van mijn plekje bij Ortho Innovatief was het een trap naar beneden voor de Sitcare ruimte. Het is een speciaal ingerichte ruimte voor zitbelastingonderzoek en zitsimulatie. Regelmatig komen nieuwe klanten binnen voor een kennismaking, waar bewegingstechnologen op onderzoek uitgaan.

“Teun Teckel vertelt: Op ontdekkingstocht in The Factory”

De teckels hebben bij Ortho Innovatief een eigen speelruimte. We zitten niet opgesloten, maar hebben veel bewegingsvrijheid in het pand. Alleen in de avond gaan we terug naar onze ruimte om te slapen. The Factory is een echte fabriek waar van alles gebeurt. Kom jij ook een keertje bij ons kijken?

“Teun Teckel vertelt: Mijn verzorgers bij team Ortho Innovatief”

Mijn tijd bij Ortho Innovatief zal ik nooit vergeten. Ik had zoveel leuke mensen om mij heen die voor mij en mijn broertjes en zusjes zorgden. Overal waar we kwamen, kregen we aandacht. Bij de productieruimte lag ik stiekem op de stelling tussen de losse onderdelen. Geen dag was hetzelfde.

Ontvang jouw eigen teckel Teun!

Ortho Innovatief heeft een eerlijke en trouwe mascotte ontwikkeld: teckel Teun. Deze knuffel teckels worden gemaakt van hoogwaardig restafval voor onze klanten.

Ik wil ook teckel Teun!

“Teun Teckel vertelt: Mijn verzorgers bij team Ortho Innovatief”

OrthoInnovatief-TeckelTeun-Blog-1.jpg25 dec Mijn tijd bij Ortho Innovatief zal ik nooit vergeten. Ik had zoveel leuke mensen om mij heen die voor mij en mijn broertjes en zusjes zorgden. Overal waar we kwamen, kregen we aandacht en soms ... lees verder

“Teun Teckel vertelt: Op ontdekkingstocht in The Factory”

OrthoInnovatief-TeckelTeun-Blog-2.jpg30 okt De teckels hebben bij Ortho Innovatief een eigen speelruimte en  hebben veel bewegingsvrijheid in het pand. Alleen in de avond gaan we terug naar onze ruimte om te slapen. The Factory is een echte... lees verder

“Teun Teckel vertelt: Rondsnuffelen bij Sitcare”

OrthoInnovatief-TeckelTeun-Blog-8.jpg04 sep Van mijn plekje bij Ortho Innovatief was het een trap naar beneden voor de Sitcare ruimte. Het is een speciaal ingerichte ruimte voor zitbelastingonderzoek en zitsimulatie. Regelmatig komen nieuwe... lees verder

“Teun Teckel vertelt: Meedoen met de FUN-middagen”

OrthoInnovatief-TeckelTeun-Blog-5.jpg10 jul De eerste keer dat ik van de FUN-middag hoorde was bij Ortho Innovatief, waar ook mijn verzorgers werken. Zij kregen om de beurt de mogelijkheid om op een uitgekozen middag samen met een ... lees verder

“Teun Teckel vertelt: Lange wachttijden? Niet hier!”

OrthoInnovatief-TeckelTeun-Blog-6.jpg15 mei Vandaag is de dag. Mijn verzorgers hebben me verteld dat ik ben uitgekozen om een nieuw baasje te ontmoeten. Ik heb goed opgelet of de zitoplossing voor mijn baasje precies zo is geworden als ... lees verder

“Teun Teckel vertelt: Hier kom ik vandaan”

OrthoInnovatief-TeckelTeun-Blog-3.jpg13 mrt In de werkplaats van Ortho Innovatief in Nieuwerkerk aan den IJssel is een speciale teckel ruimte ingericht. Ja, je leest het goed. Hier komen trouwe, knuffelige teckels tot leven van hoogwaardig ... lees verder
Scroll naar boven