Sluit navigatie

THE SEATING FACTORY

Je kunt van alles verzinnen om een zitprobleem op te lossen, maar uiteindelijk moet het worden uitgevoerd. Een deel van de oplossing is het product, wat vaak neerkomt op maatwerk. In The Factory maken we de hulpmiddelen voor jouw zit- en mobiliteitshulpmiddel op maat of we passen het aan.

We nemen de gehele verantwoordelijkheid op ons en zo leveren we een totaalvoorziening. Daarom hebben we alles onder één dak: van robot tot stoffeerderij, van lasafdeling tot houtbewerking.

Aanmeetproces

Voordat we jouw zitoplossing maken, analyseren we eerst wat er nodig is. Waar nodig zetten we de extra dienst ‘Sitcare’ in. Hiermee gaan we opzoek naar de oorzaak van de zitproblematiek en analyseren we hoe je optimaal gepositioneerd bent.

Wanneer je wilt dat de orthese thuis wordt aangemeten kan dat ook, onze zitspecialisten en technici komen dan naar je toe. Het gespecialiseerde onderdeel Sitcare kan echter alleen op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel worden uitgevoerd.

lees meer over Sitcare ▸

INTAKE

Waar kunnen wij jou blij mee maken? Laat het ons weten door het intakeformulier in te vullen. Of neem op een andere manier contact met ons op.

intakeformulier ▸

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACTGEGEVENS

de Vijf Boeken 1F
2911 BL  Nieuwerkerk a/d IJssel

TELEFOON  0180 320 191
E-MAIL  info@ortho-innovatief.nl

inschrijven update ▸
Scroll naar boven