• louis-deelen-1-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg

LOUIS

Zo'n zes jaar geleden ben ik bij Ortho Innovatief terechtgekomen. Ik ben er vanaf het begin bij. Ik had het niet zo naar m'n zin bij m'n vorige werkgever en Arie van Tienhoven vroeg me of ik bij hem wilde werken. Daar heb ik nooit spijt van gehad. Het is het leukste werk dat ik ooit heb gedaan.

"Inbouwen en aanpassen. Daar komt heel veel bij kijken."

Ik ben meubelmaker geweest, heb in een boomkwekerij gewerkt en rolstoelen gemaakt. Maar hier ben ik eigenlijk altijd lekker aan het rommelen. Ik doe van alles wat. Ik zie het vaak niet eens als werk. Als je het moet samenvatten dan is het ortheses maken in de werkplaats.

Het aantrekkelijke van dit werk is dat het zo afwisselend is. Je weet 's ochtends als je begint nooit wat je allemaal te wachten staat. Ik hoop dat ik dit nog heel lang mag doen.

In mijn vrije tijd ben ik de laatste tijd weer begonnen met bierbrouwen. Daar kwam ik ooit mee in aanraking toen ik een jaar of vijftien was via een tante die een Limburgse man had.

"De bedoeling is dat we ook aan wedstrijden gaan meedoen."

Ik had het tien jaar niet meer gedaan, maar toen ik laatst de spullen weer in handen had, ben ik samen met m'n broertje weer begonnen.

Mijn drukste werkdag is wel de dinsdag. Op vrijdag is het normaal het rustigst. Maar het kan ook wel verschillen. Als het moet, ga ik gewoon wat langer door om het werk af te maken.

  • algemeen-7-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg
Scroll naar boven