• lianne-davenne-1-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg

LIANNE

Ik werk nu bijna een jaar bij Ortho-Innovatief en heb het verschrikkelijk goed naar mijn zin. Ik ben stoffeerder, maar ben ook in opleiding voor monteur. En ik kan ook voor andere klusjes worden ingezet. Eigenlijk een beetje een manusje-van-alles. Ik ben van alle markten thuis.

"Voor mij geen hele dagen achter een computer."

Het leuke aan het werk hier vind ik de afwisseling. Geen dag is hetzelfde. Ik vind het heerlijk om lekker met mijn handen bezig te zijn.

Ik heb een opleiding in het sociaal-cultureel werk gedaan, omdat ik toen nog dacht dat ik heel veel met mensen bezig wilde zijn. Maar ik ontdekte dat ik werken met mijn handen eigenlijk veel leuker vind.

Dat wil niet zeggen dat ik mijn sociale en maatschappelijke kant helemaal overboord heb gegooid. In mijn vrije tijd werk ik als vrijwilliger voor de stichting Unity.

Ik geef drugsvoorlichting op feesten en festivals van alle soorten electronische muziek. Van techno tot awakening en op plekken als de Maassilo en het Paard van Troje. Dat is meestal in de weekenden. Daarnaast vermaak ik me in mijn vrije tijd met gamen en skaten.

"Over m'n werk ben ik pas tevreden als alles er spic en span uitziet en alles strak in elkaar zit."

Ik wil nog beter worden in het stofferen en ook goed worden in monteren. Bij dit bedrijf kan ik echt nog groeien in alle opzichten. Ik werk nu vier dagen per week. Misschien worden dat er in de toekomst wel vijf.

  • lianne-davenne-2-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg
Scroll naar boven