• jack-1-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg

JACK

Bij Ortho Innovatief 

Functie: Salesmanager.

Ooit ben ik bij Ortho Innovatief begonnen als planner en controller bij binnenkomende goederen. Gezien ik voor mijn baan bij Ortho Innovatief altijd een commerciële functie heb gehad, kon ik niet anders dan uiteindelijk weer de verantwoordelijke over die afdeling worden. 

Inmiddels komen alle sales-gerelateerde vragen bij mij terecht en heb ik de vrijheid om daarin te schakelen naar eigen inzicht. 

Ik rij het hele land door om mensen kennis te laten maken met onze producten en haal er heel veel plezier uit om te zien dat deze echt bijdragen aan ons doel: “mensen blij maken’. Dit zorgt er voor dat ik enorm veel plezier haal uit mijn werk en ik elke dag weer fluitend aan een nieuwe werkdag begin.

Mijn hobby's

Mijn grootste hobby is het spelen van computerspellen op mijn spelcomputers. Daarbij ga ik naar beurzen en probeer ik via magazines en internet op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Veel van mijn voorgaande werkervaring heb ik opgedaan binnen de fotografie. Dit is dan ook een hobby die na al die jaren is blijven hangen. Ik maak graag portretfoto’s maar kan er ook van genieten om met mijn camera en een aantal objectieven op pad te gaan in de natuur om zo weer mooie plaatjes vast te leggen. 

Wanneer je fotografie en games zegt, kunnen de films eigenlijk niet weg blijven. Ik ben een enorme fan van het genre horror en heb hiervan door de jaren heen een flinke verzameling aan over gehouden. Verder heb ik er een sport van gemaakt om via online diensten zoals Netflix, zo veel mogelijk titels met goede kritieken te kijken. Tips zijn altijd welkom.

  • jack-2-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg
Scroll naar boven