• jack-1-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg

JACK

"Waarmee kan ik u blij maken?" Dat zeg ik aan de telefoon zodra ik een klant aan de lijn krijg. Dat is ook ons motto: mensen blij maken. Ik werk hier nu ruim een jaar als planner. Naast Cees Pols.

"Het draait hier allemaal om mensen."

Ik kom uit een hele andere branche. Ik was manager in de detailhandel. Commercieel werk dus. Ik gaf verkooptrainingen en gaf leiding aan een team. Maar ik was op zoek naar iets anders. Dit werk bij Ortho-Innovatief is wel iets dat me heel goed bevalt. Ik werk hier veertig uur per week.

Het leuke van dit bedrijf is wel dat mensen er veel vrijheid hebben. Iedereen straalt ons motto uit. Ook de mensen met een beperking die hier werken. Het draait hier allemaal om mensen en dat staat mij wel aan.

"Je ziet dat de mensen die hier werken er allemaal voor gaan."

Buiten mijn werk ben ik nog steeds bezig met fotografie. In die branche heb ik acht jaar gewerkt, maar ik doe het zelf ook graag. Daarnaast houd ik van gamen met spelcomputers. Dat is voor mij echt ontspanning.

Wat mijn rol hier in de komende jaren wordt zal ook een beetje afhangen van wat mijn collega Cees gaat doen. Onze rollen zullen wel veranderen. Ik neem aan dat ik op den duur meer verantwoordelijkheid krijg en dat vind ik wel leuk. Mijn doel is in ieder geval doorgroeien en mezelf ontwikkelen.

  • jack-cees-2-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg
Scroll naar boven