• faizal-1-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg

FAIZAL

Voor alles met schuim moet je bij mij zijn. Ik bedien bijvoorbeeld ook de robot, die we sinds kort hebben. In april werk ik drie jaar bij Ortho Innovatief. Hiervoor heb ik ook al met Arie van Tienhoven samengewerkt. Het leuke aan dit werk is dat het niet elke keer hetzelfde is. Je weet nooit van tevoren precies wat je te wachten staat.

"We gaan ook gerust door om een klus af te krijgen."

Na zo'n week werken ben ik eigenlijk altijd wel tevreden. Ik vindt het altijd een kick als ik mijn deadline weer heb gehaald. Daar werk ik ook de hele week naar toe. En we zijn hier ook wel zo, dat we elkaar helpen als iemand het erg druk heeft. We hebben een leuk team.

In mijn vrije tijd ben ik dol op vissen. Dat doe ik thuis. Dat klinkt misschien gek, maar ik woon naast een vijver, dus ik kan zelfs vanaf mijn balkon mijn hengeltje uitgooien. Ik vis op karper en snoek. Dat doe ik ook wel eens 's nachts. Op pad om te gaan vissen? Nee, dat doe ik bijna nooit. Ik ben een beetje een luie visser. Maar dat komt ook omdat ik zeker weet dat ze er zitten, bij mij in de vijver voor de deur. Ook al bijten ze niet altijd.

"Mijn wens is dat ik nog jarenlang hier kan blijven werken. Liefst de rest van mijn leven."

Voor het werk dat ik doe ben ik intern ook speciaal opgeleid. Dat leer je namelijk niet op school. Het leuke van dit bedrijf is ook dat je jezelf blijft ontwikkelen. De drukste werkdag van de week is meestal de maandag of de dinsdag. Maar het is echt wisselend. Hoe het ook loopt: het werk moet altijd af. Dan heb je pas echt voldoening.

  • algemeen-7-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg
Scroll naar boven