• cees-pols-1-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg

CEES

Mijn werk bestaat eigenlijk uit het begeleiden van het hele traject van een project. Elke opdracht is bij ons een project. Ik ben er bij betrokken van de planning tot aan het moment dat het hulpmiddel hier de deur uitgaat. 

"Ja, Ik ben een beetje een spin in het web."

Ik werk al ruim drie jaar bij Ortho Innovatief. Daarvoor heb ik ook al zeven jaar samengewerkt met directeur Arie van Tienhoven. We zijn elkaar daarna zo'n jaar of tien uit het oog verloren en werken nu weer samen. Ik zou niet anders meer willen. Het leukst aan dit werk is de afwisseling. Geen dag is hetzelfde. Ik kom met allerlei mensen in aanraking van therapeuten tot gemeente ambtenaren.

In mijn vrije tijd mag ik graag naar het voetballen gaan. Ik woon in Krimpen aan den IJssel, maar mijn club is v.v. Capelle. Ik ga naar de thuiswedstrijden en als het niet te ver is ook naar de uitwedstrijden. Ik kan de knop goed omzetten na een week werken, hoor.

"Mijn wens voor de toekomst is dat ik kan blijven meegroeien met het bedrijf. Mezelf kan blijven ontwikkelen."

Ik ben tevreden over mijn werk als alles lekker loopt en we de gemaakte afspraken kunnen waarmaken en de gemaakte planning kunnen realiseren. En liefst plan ik in de loop van de week ook al weer een beetje vooruit. Mijn drukste dagen zijn eigenlijk vooral de maandag en de dinsdag.

  • jack-cees-2-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg
Scroll naar boven