Sluit navigatie

BRIGITTE

Ik doe alles wat met financiën te maken heeft, maar niets met rolstoelen. Daar heb ik helemaal geen verstand van. Vanaf de start ben ik bij Ortho Innovatief betrokken.

"Ik heb Arie vanaf het begin gesteund om zijn droom te gaan verwezenlijken."

Tot 2004 heb ik zelf ook altijd administratief werk gedaan. Toen ben ik gestopt met werken. Toen Arie zijn eigen bedrijf begon, lag het voor de hand dat ik hem ging helpen.

Mijn drukste dag is de maandag. Dan haal ik voor de hele week boodschappen voor de lunch in huis en werk de post en papierwinkel weg van de dagen ervoor.

In mijn vrije tijd mag ik graag schilderen. Alles dat hier in de kantoren hangt, heb ik gemaakt. Op de bovenverdieping heb ik ook een atelier.

"Ik ben altijd creatief geweest. Arie is trouwens ook heel creatief, weer op een andere manier."

Schilderen had van jongsaf al mijn interesse, maar de laatste jaren ben ik er heel intensief mee bezig. En onze kinderen hebben dat ook.

Eerlijk gezegd heb ik niet zoveel meer te wensen als het om mijzelf gaat. Dat stadium heb ik wel een beetje gehad. Ik vind het nu het leukst als het bedrijf verder kan groeien en ik hoop dat Arie z'n dromen uitkomen. Dat het allemaal gaat worden zoals in zijn hoofd zit.

INTAKE

Waar kunnen wij jou blij mee maken? Laat het ons weten door het intakeformulier in te vullen. Of neem op een andere manier contact met ons op.

intakeformulier ▸

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACTGEGEVENS

de Vijf Boeken 1F
2911 BL  Nieuwerkerk a/d IJssel

TELEFOON  0180 320 191
E-MAIL  info@ortho-innovatief.nl

inschrijven update ▸
Scroll naar boven