• brigitte-2-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg

BRIGITTE

Ik doe alles wat met financiën te maken heeft, maar niets met rolstoelen. Daar heb ik helemaal geen verstand van. Vanaf de start ben ik bij Ortho Innovatief betrokken.

"Ik heb Arie vanaf het begin gesteund om zijn droom te gaan verwezenlijken."

Tot 2004 heb ik zelf ook altijd administratief werk gedaan. Een paar jaar niet gewerkt, heerlijk voor de kinderen gezorgd, en toen begonnen we met Ortho Innovatief BV. Gezien mijn administratieve achtergrond was het logisch dat ik dat deel op me zou nemen.

Een heerlijk flexibele baan, die met het groeien van het bedrijf steeds drukker wordt. Heel fijn, want ik ben graag met cijfertjes bezig.

In mijn vrije tijd mag ik graag schilderen. Alles wat hier in de kantoren hangt, heb ik gemaakt. Op de bovenverdieping heb ik ook een atelier.

"Ik ben altijd creatief geweest. Arie is trouwens ook heel creatief, weer op een andere manier."

Schilderen had van jongsaf al mijn interesse, en nog steeds probeer ik zoveel mogelijk tijd in mijn atelier door te brengen. Het is de plek waar ik even tot rust kan komen.

Eerlijk gezegd heb ik niet zoveel meer te wensen als het om mijzelf gaat. Dat stadium heb ik wel een beetje gehad. Ik vind het nu het leukst als het bedrijf verder kan groeien en als we met ons bedrijf de wereld een stukje mooier kunnen maken. In een leuk team samenwerken en mensen blij maken, daar word ik gelukkig van.

  • brigitte-4-over-ons-team-or.jpg
Scroll naar boven