• brenda-dekker-1-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg

BRENDA

Ik maak badstofhoezen voor de rolstoelen. Dat doe ik al vier jaar. Het is leuk, afwisselend werk, omdat je steeds met verschillende ortheses te maken hebt. Het gaat van simpel tot behoorlijk ingewikkeld. Het is ook niet het werk dat een coupeuse normaal zou doen. Het is heel wat anders dan kleding maken op je naaimachine. Ik heb het in de praktijk geleerd.

"Het is leuk, afwisselend en overzichtelijk werk. Je handelt stoel voor stoel af."

Vroeger heb ik soortgelijk werk gedaan bij een ander bedrijf. Hier werk ik op een afdeling waar we in drukke tijden met z’n tweeën zijn. Als alles volgens planning loopt, heb ik het naar m’n zin. Er moet natuurlijk wel een deadline worden gehaald, maar echt stressen wordt het nooit. Ik kan wel goed met die tijdsdruk omgaan.

In m’n vrije tijd ben ik het liefst met de kinderen bezig. We hebben twee meisjes van 8 en 12 jaar, die dol zijn op turnen. Daar ga ik dan ook vaak bij kijken. En samen gaan we graag naar attractieparken.

"Mijn toekomstdroom in mijn werk is dat ik nog eens een leidinggevende rol krijg."

Ik werk deeltijd bij Ortho Innovatief. Op de dinsdagen en donderdagen. Ik hoop het nog lang te mogen blijven doen. En wat mij betreft mogen we in de toekomst nog verder groeien en komen er nog wat mensen bij. 

Ik zou het ook leuk vinden om wat ik geleerd heb over te dragen op anderen.

  • algemeen-3-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg
Scroll naar boven