• bob-1-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg

BOB

Tweeënhalf jaar geleden ben ik met Ortho-Innovatief in contact gekomen via school. Ik volgde een opleiding bewegingstechnologie aan de Haagse Hogeschool en kom zelf ook uit Den Haag. Bij Ortho-Innovatief heb ik mijn afstudeeropdracht gedaan en ben daarna aangenomen. Eerlijk gezegd had ik daar vooraf niet zo'n beeld bij, maar achteraf is het me heel goed bevallen.

"Het klantcontact vind ik mooi. Daardoor heb je ook voldoening van wat je aan het doen bent."

Ik hou me vooral bezig met zit techniek. Leuk is ook dat je hier werkt met allerlei materialen: hout, schuim, metaal. Dat afwisselende is het leuke van het werk, maar ook de sfeer met de collega's. Bovendien maak je heel veel mensen blij met dit werk en dat is natuurlijk ook leuk.

Fijn is ook dat je hier de vrijheid krijgt om iets moois te maken. Je bent niet een radertje in het geheel, maar mag meedenken. En goed is hier belangrijker dan snel. Natuurlijk is je werk wel aan tijd gebonden, maar je krijgt de ruimte om iets goeds neer te zetten. Bovendien ben je betrokken bij het 'totaalplaatje'. Je doorloopt een heel stappenplan en elke opdracht is weer anders. Ik wil me graag ontwikkelen binnen dit bedrijf. We groeien en ik wil graag meegroeien.

"Ik heb eigenlijk tijd te weinig voor al m'n hobby's."

In mijn vrije tijd ben ik keeper in een handbalteam in Den Haag. Daar train ik vijf keer per week voor. We hebben eredivisie gespeeld en spelen nu tweede divisie. Behoorlijk niveau dus. Daarnaast doe ik nog veel meer, hoor. Ik speel gitaar en basgitaar, doe aan darten en houd van vissen.

  • algemeen-1-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg
Scroll naar boven