• bart-1-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg

BART

Ik wilde altijd al iets doen met het menselijk lichaam. Daarom ben ik bewegingstechnologie gaan studeren, een hbo-studie in Den Haag. Ik heb heel lang bij een rolstoeldealer gewerkt. Sinds vier jaar ben ik bij Ortho Innovatief in dienst. Dat bevalt me prima.

"Het is geen negen tot vijf kantoorbaan. Dat zou ik ook niet willen."

Mijn functie hier is zitorthese-adviseur. Ik ben bezig met volledig op maat gemaakte zittingen en rugleuningen voor mensen met een lichamelijke en soms ook verstandelijke beperking. Voor dit werk ben ik vaak onderweg.

Het is telkens weer een uitdaging ook onderliggende aspecten daarbij niet over het hoofd te zien. Soms komt een klant met een klacht of probleem, maar zit daar een hele wereld achter. Dat moet je zien te ontdekken.

"Ik ben pas tevreden als de cliënt tevreden is en ik het gevoel heb dat ik het probleem ook echt heb opgelost."

In mijn vrije tijd mag ik graag waterpoloën. Ik speel bij een team in Den Haag. Daar ben ik na mijn studie blijven plakken. Ik kom van oorsprong uit Limburg. Mijn vriendin komt ook uit het zuiden, maar had wel zin om in de stad in het westen te komen wonen.

In de toekomst hoop ik nog meer te kunnen werken aan de onderbouwing bij wat ik nu doe. Dat leer je vooral in de praktijk. Voor de manier waarop wij hier werken is er namelijk weinig literatuur voor handen.

  • algemeen-6-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg
Scroll naar boven