• arno-1-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg

ARNO

Het leuke van dit bedrijf vind ik dat het een klein bedrijf is waar mensen elkaar kennen. Je bent hier iemand. Dat gevoel vind ik belangrijk. Dat zit hier helemaal goed. Je kunt hier zeggen wat er op je hart ligt en dan wordt er ook naar je geluisterd.

"Het motto van het bedrijf is 'mensen blij maken' en dat is ook mijn lijfspreuk."

Leuk hier is dat elke stoel anders is. Je levert maatwerk. Ik hoop dat nog lang te kunnen doen en mij verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. Ik werkte hiervoor in een tijdelijke baan bij de schaatsbaan in Rotterdam en voorheen had ik tijdelijk werk bij de Sligro. Ik heb na m'n havo een HBO-opleiding management economie en recht gedaan en ben als verkeersleider bij Pro Rail gaan werken.

ik ontdekte dat acht uur aan een beeldscherm zitten met een hele grote verantwoordelijkheid niet mijn ding was. Dan heb ik hier een betere plek gevonden. Als je iets wilt gaan opbouwen, dan wil je wel graag een vaste baan. Dat perspectief heb ik hier. Gelukkig heb ik twee rechterhanden en ben wel technisch aangelegd. Ik vind sleutelen aan dingen erg leuk. Zo sleutel ik ook aan scooters en auto's. Eigenlijk aan alles wat open kan.

"Naast ijshockey blijf ik sleutelen leuk vinden, ook in m'n vrije tijd. En echte ontspanning is gamen."

In mijn vrije tijd doe ik aan ijshockey. Dat is echt mijn passie. Nu speel ik bij de Lions in Dordrecht. Ik doe m'n best om uiteindelijk in het eerste te komen, ook al ben ik al 31 en moet ik het daarvoor opnemen tegen jongere gasten. We spelen nu vijfde divisie en kunnen naar de derde divisie. Eigenlijk hoop ik ooit nog eerste divisie te spelen, compleet met bodychecks die daar zijn toegestaan. Dat lijkt me prachtig.

  • algemeen-7-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg
Scroll naar boven