• over-ons-team-arie-1-ortho-innovatief.jpg

ARIE

Ik ben de oprichter van Ortho-Innovatief. Ik ben er aan begonnen omdat ik vond dat het anders moest. Er is een groep mensen die zorg nodig heeft en nu de dupe wordt van het huidige systeem van zorgverlening. Dat systeem is ook onnodig duur. Het kan anders! Door uit te gaan van de pathologie: je meer verdiepen in wat iemand heeft.

"Als het lukt wordt iedereen daar vrolijk van en trots op."

Ik kies vaak voor de moeilijke weg, maar die geeft wel het meest voldoening. Als iedereen linksaf gaat, denk ik: waarom zouden we niet eens rechtsaf proberen. In zo'n klimaat kun je ook eens een tegenslag verwerken. Doel is dat klanten én werknemers tevreden zijn over het resultaat.

In mijn vrije tijd stap ik graag op de motor om een stuk te gaan rijden. Een weekendje naar de Eifel bijvoorbeeld. Met onderweg een bed and breakfast pikken, samen met m'n vrouw. Daarnaast luister ik ook graag naar muziek. In mijn jonge jaren ben ik deejay geweest. De muziek van de jaren zeventig en tachtig vind ik nog steeds het leukst.

"Bij mij gaat het om mensen, mensen en mensen."

Ik vind het belangrijk dat iedereen het op het werk naar de zin heeft. Ik geloof ook in een vlakke organisatie. Ik help om de trein op de rails te houden, maar de mensen hier moeten zelf sturen.

Gezamenlijke verantwoordelijkheid, daar geloof ik in. Ik geloof ook in sociaal ondernemerschap. Dat is in Nederland nog een onderbelicht fenomeen.

  • over-ons-team-arie-2-ortho-innovatief.jpg
Scroll naar boven