• anton-1-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg

ANTON

Ik heb allerlei soorten werk in de buitendienst gedaan. Van loodgieter tot vloerbedekking leggen, maar ook werken aan rolstoelen en ortheses. Ik heb bijvoorbeeld hier in de buurt bij Doove gewerkt.

"Ik ben tevreden als ik merk dat de klant tevreden is."

Ortho-Innovatief is wel een bijzonder bedrijf. Het draait bij ons honderd procent om maatwerk voor de klant. Dat past goed bij mij. Het is fijn dat er hier ook tijd is om daar aan te kunnen werken. Er is aandacht voor de mensen.

Wat mij trekt in dit werkt is een stukje vrijheid én het contact met mensen. Dat laatste miste ik in mijn vorige werk een beetje. Leuk is ook dat je hier al je inventiviteit kwijt kunt in het zoeken naar oplossingen.

In mijn vrije tijd ben ik trouwens ook een knutselaar. Timmeren, rommelen, klussen: heerlijk. Ook houd ik van watersport. Ik doe aan waterskiën, op de Nieuwe Merwede en de Lek en soms op vakantie op het Veluwemeer bij Harderwijk.

Ik doe ook een beetje aan hardlopen. Ik woon in Dordrecht en daar ben ik lid van de atletiekvereniging Parthenon. Ik loop puur voor de conditie. Tien, vijftien kilometer is wel het maximum.

"Voor mijn werk rijd ik door heel het land heen. Ook dat vind ik nog steeds leuk."

Hoe ik de toekomst zie? Wat ik nu doe vind ik leuk, maar of ik dat ook tot m'n vijfenzestigste wil doen, weet ik niet. Wellicht dat ik me later kan ontwikkelen tot iemand die vanuit de binnendienst mensen ga aansturen.

  • algemeen-7-over-ons-team-ortho-innovatief.jpg
Scroll naar boven