Sluit navigatie

ANDRÉ

Mijn werk komt in hoofdzaak neer op het adviseren en aanmeten van ortheses. Ik werk bij Ortho-Innovatief sinds december 2014 en ben vooral actief in het noordoosten en oosten van het land.

"Mijn prioriteit ligt bij een zo goed mogelijk product"

Van oorsprong ben ik fysiotherapeut. Als fysiotherapeut kreeg ik veel mensen met rugklachten onder handen. Ik heb in de loop der jaren ervaring opgebouwd op gebied van bewegen en daar ook kijk op gekregen. Het beperkt zich wat mij betreft niet alleen tot ortheses

Mijn prioriteit ligt echt bij een zo goed mogelijk product. Gelukkig zit Ortho-Innovatief helemaal op diezelfde lijn. Bij Ortho-Innovatief staan we open voor vernieuwing. Hier 'geen geneuzel en geen gezeur'.

"Het gaat niet in de eerste plaats om geld verdienen maar om het belang van de cliënt."

In de toekomst wil ik een volgende stap gaan maken. Ik heb nu ervaring met ortheses en wil bezighouden met het doorontwikkelen van bestaande producten en ontwikkelen van nieuwe producten. Dat gaat altijd door.

In mijn vrije tijd mag ik graag sporten. Vroeger heb ik aan wielrennen gedaan bij de junioren en amateurs. Nu doe ik recreatief aan wielrennen, mountainbiken, hardlopen en als het kan ook skiën.

INTAKE

Waar kunnen wij jou blij mee maken? Laat het ons weten door het intakeformulier in te vullen. Of neem op een andere manier contact met ons op.

intakeformulier ▸

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACTGEGEVENS

de Vijf Boeken 1F
2911 BL  Nieuwerkerk a/d IJssel

TELEFOON  0180 320 191
E-MAIL  info@ortho-innovatief.nl

inschrijven update ▸
Scroll naar boven