Onze missie is blijer de deur uitgaan

Hoe kunnen we jou blij maken?
  • ZITPROBLEMEN ÉCHT OPLOSSEN
  • EXTRA SITCARE ONDERZOEK
  • LEKKER SNEL EN GEZELLIG GEHOLPEN

Waar kan ik je blij mee maken?

Op de werkkleding van ons team staat: ‘Waar kan ik je blij mee maken’. Dit is niet zomaar onze slogan, maar onze missie. Wij willen dat al onze klanten blijer de deur uitgaan dan toen ze binnenkwamen. In deze blogs leggen we onze missie uit en vertellen we hoe wij te werk gaan.  

“Mensen blij maken: dat is waar het bij ons om draait!”

Bij Ortho Innovatief hanteren we een eigenzinnige  maar unieke werkwijze. Wij zetten de persoon voor wie wij een zitorthese maken centraal en niet het hulpmiddel of de rolstoel. Hierdoor zijn wij in staat zitproblemen beter op te lossen. Bepaalt  niet de makkelijkste weg maar wel een waar de klant beter van wordt.

Ortho Innovatief zoekt met jou naar de beste zitoplossing

Zit je in een rolstoel die eigenlijk niet aan je wensen voldoet? Of ben je op zoek naar een zitorthese op maat? Ortho Innovatief wil je helpen iets in jouw  leven toe te voegen, immers daar draait het om. Samen zoeken we naar de beste zitoplossing. “Iemand in een rolstoel vindt het niet leuk om er eentje te hebben. Daarom is het uiterst belangrijk dat hij of zij zich er wel prettig in voelt”, aldus Arie, oprichter  van Ortho Innovatief.

Hoe kunnen we jou blij maken?

Heb je vragen over onze werkwijze, of over onze zitoplossingen? Geef ons een belletje op 0180-320191, of stel je vraag via het formulier.

"Met Sitcare lopen we dus een stapje harder om de juiste zitoplossing te kunnen vinden."

Arie van Tienhoven

"We kunnen alleen de juiste orthese of rolstoel vervaardigen door te denken als mens en vooral door te denken aan de mens."

Arie van Tienhoven

"De klant kan jaren achter elkaar dezelfde rolstoel behouden. We passen deze alleen aan naar de wijze waarop hij of zij groeit."

Arie van Tienhoven

“Naast onze klanten en hun familieleden zijn fysiotherapeuten en andere medici van harte welkom om te zien hoe we te werk gaan.”

Hoe kunnen we jou blij maken?

“Bij ons sta jij zelf op de eerste plaats, niet je rolstoel of orthese”

Mensen met een rolstoel hebben over het algemeen een minder gemakkelijk leven dan mensen zonder. Daarom is het erg belangrijk hen niet als een nummer  te behandelen en voor hen de juiste rolstoel of orthese te maken. Arie van Tienhoven, die al meer dan 30 jaar in de rolstoelenbranche zit, weet uit ervaring dat dit vrijwel nooit het geval is. Daarom heeft hij Ortho Innovatief opgericht.

Zo maken we jouw orthese

Bij Ortho Innovatief doorlopen we een vast stappenplan om onze klanten te kunnen voorzien van de juiste rolstoel en orthese. Dit is het normale proces. We bieden ook een extra dienst: Sitcare. Sitcare maakt geen producten maar is een dienst waar iedereen gebruik van kan maken. Bij Sitcare onderzoeken we het zitprobleem en kijken middels zitbelastingsmetingen en simulatie de mogelijkheden. Onder het motto beter onderzoeken dan ondervinden krijgen we vaak duidelijkheid. Onder andere onze zit-technoloog Mark Huisman zal het zitprobleem aandachtig analyseren. Ook therapheuten en artsen kunnen gebruik maken van deze extra dienst.

Behoefte aan een orthopedisch adviseur? Bij ons ben je altijd welkom

Ben je gewend altijd lang te wachten op je nieuwe orthese of rolstoel, dat kan vaak  anders. Ortho Innovatief heeft alle productie processen in eigen huis. De combinatie van Sitcare en het zelf produceren zorgt voor zeer korte lijnen, we zeggen dan “gewoon doen, beetpakken”.  Alle diciplines onder 1 dak. Deskundige medewerkers gaan meteen voor je aan de slag. Arie van Tienhoven, oprichter van Ortho Innovatief: “Wij hebben niet zoveel met alle bureaucratische rompslomp. Dan ben je maanden verder, eigenlijk wil niemand dit maar het gebeurt toch te veel.  Het doorpakken is misschien een financieel risico, maar dat nemen we graag voor onze klanten. We doen nooit dingen die niet nodig zijn dat geeft vertrouwen.

Bij Ortho Innovatief hoef je je geen moment te vervelen

Als het ergens gezellig is om langs te komen, is het bij Ortho Innovatief in Nieuwerkerk aan den IJssel. Onze doelgroep, kinderen en( jong)volwassenen met complexe zitproblemen, hebben  al uitdagingen genoeg. Wij ontvangen ze daarom met open armen. Oprichter Arie : “Wij willen dat klanten zich bij ons thuis voelen. Als ze gebruikmaken van onze dienst Sitcare, of een orthese laten maken zijn klanten hier wel een tijdje. Daarom is het belangrijk dat we een fijne verblijfplaats zijn.”

Hoe kunnen we jou blij maken?

Heb je vragen over onze werkwijze, of over onze zitoplossingen? Geef ons een belletje op 0180-320191, of stel je vraag via het formulier.

ONZE LEUKSTE OPLOSSINGEN

icon1-onzeleuksteoplossingen-home-OrthoInnovatief.png

Joke Pijpers

Bedankt lieve mensen dat jullie zo snel een fantastische en mooie rolstoel hebben geleverd voor William!!!

icon2-onzeleuksteoplossingen-home-OrthoInnovatief.png

Esmee Sauter

Fantastisch meedenken om onze 23 jarige dochter met scoliose, heupdysplasie, benen met verschillende lengtes een orthese aangemeten te krijgen die in 1 keer zeer geslaagd is. Daarnaast ook een onderstel die echt super licht rolt en wendbaar is. Niet alleen voor Annika prettig maar ook voor ons "duwers". Een echte aanrader: Ortho Innovatief.

icon3-onzeleuksteoplossingen-home-OrthoInnovatief.png

Renate, de tevreden moeder van Ian

Ik ben heel tevreden over de persoonlijke benadering, de aandacht en de kwaliteit van Ortho Innovatief. Dit geldt voor alle medewerkers.

Bij Ortho Innovatief hoef je je geen moment te vervelen

Ortho-Innovatief_Bij-Ortho-Innovatief-hoef-je-je-geen-moment-te-vervelen_3.jpg27 feb Als het ergens gezellig is om langs te komen, is het bij Ortho Innovatief. Onze doelgroep, kinderen en (jong)volwassene met (complexe) zitproblemen, hebben het al moeilijk genoeg. Wij ontvangen ze... lees verder

Behoefte aan een orthopedisch adviseur? Bij ons ben je altijd welkom

Ortho-Innovatief_Behoefte-aan-een-orthopedisch-adviseur-Bij-ons-ben-je-altijd-welkom_2.jpg02 jan Ben je gewend altijd lang te wachten op je nieuwe rolstoel? Dat kan anders. Als het aan ons ligt houden we de gang er samen in. Onze deskundige medewerkers gaan meteen voor je aan de slag. Cees ... lees verder

Zo maken we jouw orthese

Ortho-Innovatief_Zo-maken-we-jouw-orthese_2.jpg07 nov Heb je nog niet de juiste zitoplossing gevonden? Kom dan eens kijken bij Ortho Innovatief in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij werken zeer waarschijnlijk volgens een heel ander patroon dan je gewend... lees verder

“Bij ons sta jij zelf op de eerste plaats, niet je rolstoel of orthese”

Ortho-Innovatief_Bij-ons-sta-jij-zelf-op-de-eerste-plaats,-niet-je-rolstoel-of-orthese_1.jpg12 sep Mensen met een rolstoel hebben over het algemeen een minder gemakkelijk leven dan mensen die er geen nodig hebben. Daarom is het uiterst belangrijk hen niet als een nummer te behandelen en voor ... lees verder

Ortho Innovatief zoekt met jou naar de beste zitoplossing

Ortho-Innovatief_Ortho-Innovatief-zoekt-met-jou-naar-de-beste-zitoplossing_1.jpg18 jul Zit je in een rolstoel die eigenlijk niet aan je wensen voldoet? Of ben je op zoek naar een zitorthese op maat? Ortho Innovatief wil je helpen jouw leven te verbeteren. Samen zoeken we naar de ... lees verder

“Mensen blij maken: dat is waar het bij ons om draait”

Ortho-Innovatief_Mensen-blij-maken-dat-is-waar-het-bij-ons-om-draait_1.jpg23 mei Bij Ortho Innovatief hanteren we een baanbrekende en unieke werkwijze. Wij zetten de persoon voor wie wij een zitorthese maken centraal en niet het product. Hierdoor zijn wij in staat zitproblemen... lees verder
Scroll naar boven