« Terug

Genieten van de natuur, het kan!

harm-ilvy-lars3-klanten-ver.jpg25 jul

Wat een top bedrijf is dit….. met als resultaat een prachtige rolstoel, stevig, licht, en alles erop en eraan wat nodig is voor hem.

Mensen blij maken is ons motto. Het fijne is dat je daar zelf ook heel erg blij van wordt! Lees het verhaal van Harm, Ilvy en Lars en je snapt wat we bedoelen.

Hallo, wij zijn Harm & Ilvy Winter en zijn de trotse ouders van Lars, 17 jaar, die erg van de natuur houdt en graag wandelt.

Lars is meervoudig gehandicapt en kan niet zelfstandig zitten en moest een nieuwe rolstoel, na een omweg kwamen we toch weer bij onze eerste keuze terecht, een rolstoel van Ortho Innovatief. 

Wat een top bedrijf is dit….. met als resultaat een prachtige rolstoel, stevig, licht, en alles erop en eraan wat nodig is voor hem. 

Lars had op zijn oude rolstoel een mogelijkheid om andere, dikkere wielen te plaatsen.

Dit was wel een hele klus om deze te bevestigen, maar als ze er eenmaal omheen zaten dan konden we de bossen in en naar het strand. 

Heerlijk genieten dus en zo kwam je nog eens ergens.

Tijdens de supportbeurs kwamen we een een rolstoel tegen van het merk Hippocampe.

Hiermee kun je ook op plekken komen waar je met een normale rolstoel niet kunt komen. 

Lars kan hier niet zonder een aangepaste zitting (orthese) in zitten. 

Jack en Arie van Orto Innovatief hadden een plan om voor Lars dezelfde orthese als die hij in zijn rolstoel heeft op de Hippocamp te bouwen.

Dit hebben ze speciaal voor Lars kosteloos gerealiseerd zodat hij heerlijk buiten kan genieten van de natuur en omdat Lars dit zo verdiend! Hoe geweldig is dit;-))

Wij willen het hele Team van Ortho Innovatief hartelijk bedanken voor het realiseren van twee prachtige stoelen.

« Terug

Scroll naar boven